ÜZLETFEJLESZTÉS

hatékonyság   növekedés   siker

A cég egyedi üzletfejlesztési megoldásokat kínál, a befektetők részére tanácsadási szolgáltatást nyújt, továbbá hozzásegíti ügyfeleit a megfelelő együttműködő partnerek kiválasztásában. Szakemberei hatékony támogatást nyújtanak a különböző projektek finanszírozási hátterének kidolgozásában.

 

Támogatja ügyfeleit az egyes piaci folyamatok mögött álló összefüggések megértésében. Segítséget nyújt számukra, hogy céljaikat az adott piaci körülmények között hatékonyan és innovatív módon valósíthassák meg.

 

Az EuroAtlantic átfogó információkat szolgáltat ügyfeleinek az Európai Uniós forrásokról, illetve kormányzati támogatási lehetőségekről. Ezzel összefüggésben segítséget nyújt a vonatkozó jogszabályi környezetben történő eligazodásban és igény esetén egy konkrét pályázati projektmenedzsment teljeskörű lebonyolításában.

ÜZLETI INFORMÁCIÓK

(BUSINESS INTELLIGENCE)

  •  Az üzleti szférában rendkívül nagy a verseny, így csak az autentikus és megbízható információk jelentenek valós piaci előnyöket. Az EuroAtlantic képes ügyfelei számára a legfrissebb információk szolgáltatására, átfogó helyzetelemzésre. Szolgáltatásai mindig a megbízók konkrét igényeihez igazodnak.

  • A cég monitoring szolgáltatást is kínál, így ügyfeleit azonnal és közvetlenül informálja az aktuális piaci és szabályozási változásokról.